Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel +32 (0) 2 477 57 11

Corporate Partnerships

Samenwerken met bedrijven is erg belangrijk voor ons. Corporate partnerships geven ons extra slagkracht en ondersteunen de continuïteit van onze filantropische initiatieven. Een samenwerking kan vele vormen aannemen. Het kan een grootschalig maar eenmalig iets zijn, of eerder structureel zijn van aard. Het kan gericht zijn op uw klanten, op uw medewerkers of zelfs op allebei die groepen.

Ongeveer zeven op de tien bevraagde CEO’s merkt dat medewerkers extra gemotiveerd naar het werk komen, en zes op de tien geeft aan dat een bedrijf met aandacht voor CSR getalenteerde medewerkers aantrekt. Last but not least: ook klanten hechten steeds meer belang aan het duurzame verhaal achter de producten en diensten die ze kopen. (bron :  stepstone januari 31, 2019)

https://www.stepstone.be/carriere-tips/een-bedrijf-met-aandacht-voor-csr-trekt-kandidaten-aan

Tanja Maes

Wilt u van gedachten wisselen over een professionele samenwerking? Neem dan contact op met Tanja Maes. Zij gaat graag met u rond de tafel zitten om te onderzoeken welke belangen uw bedrijf en onze instelling kunnen verbinden en hoe we samen sterker zijn dan alleen.

Contact

Universitair Ziekenhuis Brussel

Brussels Health Campus


Laarbeeklaan 101 - 1090 Brussel

+32 (0) 2 477 57 11

Sociale netwerken